Varna24.bg Уникално кътче, Katt Café, обитавано от 7 котета, се превръща в

...
Varna24.bg
Уникално кътче, Katt Café, обитавано от 7 котета, се превръща в
Коментари Харесай

Отвориха уникално котешко кафене във Варна

 Varna24.bg Уникално кътче, Katt Café, населявано от 7 котета, се трансформира в новата атракция на Варна. То е основано от 22-годишната Анастасия и нейният другар Радослав, някогашен чиновник в природозащитна организация, научи Varna24.bg.

Младото момиче идва от Латвия във Варна с родителите си преди 9 години. Семейството изминава 2000 километра с малко багаж, три котки и 13-годишната тогава Анастасия. 



"
Винаги съм била заобиколена от животни. Възпитаха ме в обич към тях, в почитание, по тази причина считам, че те не са с нищо по-различни от нас хората. У дома сега виждам 6 котки, в кафенето, което създадохме в началото бяха 8, в този момент са 7, тъй като един от двата свинкса се разболя и го прибрахме вкъщи.

Котетата са отделени в специфична част, тъй че нямат допир с масите, където се сервира храна и това е по условие на РЗИ. Тук идват всевъзможни хора. Едни идват с децата си, с цел да се порадват малчуганите на котетата, да ги погалят, само че и най-много, с цел да им разбираем, че те не са играчки и би трябвало да се съобразяваме с тях, да се грижим за тях и ги обичаме. 

Идват хора, които са били подложени на мощен стрес, имат някакви здравословни проблеми като паник офанзиви и си потеглят от тук успокоени и разтоварени след контакта с животните. 

Поддържаме желязна хигиена. Всеки клиент е задължен да измие ръцете си и да постави калцуни преди да влезе в залата с котетата. Държим хората да се преценяват с животните, да не ги тревожат до момента в който спят, децата да не крещят и да не тичат. Помагаме на нашите гости да осъзнаят и схванат държанието на личните им домашни любимци като им разясним за какво те реагират по един или различен метод в дадена обстановка ", показа за медията ни Анастасия.

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР